top of page
Mandy_webshop.jpg

WELKOM BIJ ALL DERMA.

Allround schoonheidsspecialiste & medisch pedicure.

WAT IK VOOR JE KAN DOEN.

Stap binnen in mijn salon en voel meteen de gezellige warme sfeer waar totale ontspanning voorop staat. Laat de drukte van de dag even achter je, geniet van een behandeling in de verwarmde behandelstoel, ruik de verschillende geuren en geniet van de serene rust in de salon. Zowel bij een pedicure als schoonheidsbehandeling heb ik uitgebreid de tijd voor mijn klant zodat deze volledig kan genieten van de gekozen behandeling.

Applying Makeup
Smiling Model
Scattered Makeup

MEDISCH PEDICURE 

Steeds meer mensen zien het nut in van (voet) verzorging. Een medisch pedicure doet meer dan alleen het knippen van de nagels en het verwijderen van eelt. Ik kan je helpen en ondersteunen met nagel- en huidproblemen. Ook daarvoor ben je bij de medisch pedicure aan het juiste adres. 

SCHOONHEIDSSPECIALIST

Ontspanning en de optimale verzorging voor jouw huid is niet alleen goed, maar ook echt even genieten. Ook voor huidverbetering ben je bij All Derma aan het juiste adres. Onze behandelingen worden op jou persoonlijk afgestemd met producten van Henriëtte Faroche en Jumères.

HUIDVERZORGINGSADVIES

Er zijn zoveel producten voor de huid verkrijgbaar en heb je geen idee  waar moet je beginnen? Wat is het juiste voor mijn huid? Ik help je graag met een passend advies, en kan je waar nodig doorverwijzen naar een huidtherapeut ter extra ondersteuning.

Eyebrow Makeup

MIJN SALON

Waar je voor de deur kunt parkeren, en uitgerust is met moderne apparatuur en een zéér comfortabele verwarmde behandelstoel. Echt even genieten.

ALL DERMA

Allround schoonheidsspecialist & Medisch pedicure

Mandy Machiela - Wichers Schreur
Rijksstraatweg 45
7391 MH Twello
T. 06 52717355
Info@allderma.nl
www.allderma.nl

bottom of page